The Hotel offers 6 restaurantes, of which 4 are a la Carte.
El Hotel cuenta con 6 restaurantes de los cuales 4 son a la carta.
Breakfast / Desayuno
Enjoy a sumptuous breakfast in modern surroundings. Our exhaustive breakfast options cater for every taste and guarantees an excellent beginning for your day. Typical Spanish products are on offer, such as the world renowned Spanish Ham, traditional Spanish chesses and deliciously flavoured Tortillas. You can also choose from a variety of hot dishes prepared to order.
Disfrute de un fantástico desayuno en un marco original y moderno. Nuestra amplia oferta de desayunos para todos los gustos, garantizan un excelente comienzo del día. Ofrecemos productos típicos españoles como jamón, quesos típicos españoles y deliciosas tortillas. Nuestro Chef les preparará en el momento salchichas y huevos a su gusto
The Brasserie by the Pool / Brasserie en la Piscina
With stunning views over the Valley, freshly grilled meats and fish are on offer as well as a selection of salads and other light dishes.
Why not have a drink between swims in this pleasant, friendly atmosphere?
Le invitamos a la barbacoa de carne y pescado con ensaladas y contornos ligeros para terminar con unos deliciosos postres en un marco relajante junto a la piscina.
Por qué no beber entre sus baños en un relajado y amigable ambiente?
ASIA
Chef Don Vienne Senathit´s contemporary "Ambient Zen" fine dining restaurant brings together gastronomy from his South East Asian background as well as embracing his modern-day approach to cuisine. Two Teppanyaki tables and a Sushi Bar complete the serene dining room.
Con una decoración Asiática y toques contemporáneos, Don Vienne Senathit utiliza su extraordinaria maestría de las técnicas tradicionales de todo Asia, para conseguir sabores y contrastes de nivel de alta cocina. El discreto y eficiente servicio le proporcionará el sabor de las especialidades de Laos, Tailandia y del Sureste Asiático en un ambiente Zen.
La Table
Chef Dries Deneweth offers a touch of refined Mediterranean fine dining that has been approached using modern concepts whilst still respecting the traditional values of haute cuisine. The dining room surrounds the “Bodega” which houses our collection of specially chosen wines and our selection of both Spanish and International Fine Wines.
La decoración, inspirada en la Provenza, es el marco perfecto para saborear la cocina Mediterranea y Europea. Su Chef Dries Dneweth utiliza las más modernas técnicas y lo más tradicional de la cocina. El resultado es una refinada y moderna selección de platos con valores tradicionales de alta cocina.
No comments:
Post a Comment